HBK - omöjligt att agga mot

Att jag är lite stissig i dag beror dels på att jag är kompledig efter helgens bravader. En dag som tvunget har ägnats åt att passa tvätten, handla och inte så mycket annat.
Resten av stissigheten beror på att AIK kan gå upp i serieledning ikväll. Problemet är att de möter Halmstad, ett lag som det oftast går åt helvete mot. Problemet i själva uppladdningen är att det inte går att agga mot någonting. För några år sedan hade de Roåbbanandersson(ja, det sitter ihop), Petter Hansson, Henrik Bertilsson och en äcklig polack vars namn inte går att uttala, än mindre stava till. Riktiga jävla åkerredskap till spelare, och en väl fungerande antites till det kaotiska AIK:s ihopvärvade glamourelva vid samma tid. Ett otroligt lätt objekt att agga mot helt enkelt. Nu känns det som att de har kört iväg hela maskinparken tvärs över Götaland, smällt upp den på östkusten och bytt färg på den från blå till röd. Ja, det är Kalmar FF vi pratar om.

Men bonnjävlarna på Västkusten är kvar, mer än lovligt karaktärslösa. Det går inte att agga mot spelarmaterialet, helt enkelt(med undantag för polacken som jag har för mig är kvar). Inte heller har de vare sig några vanliga supportrar eller kändisditon. Lovliga byten som den tidigare förbundskaptenen i handboll, Bengan Johansson och Per Gessle håller båda naturligtvis på Halmia(det andra laget i staden som inte har gjort något väsen av sig på en herrans massa år).
Det är så jäkla talande för Halmstad BK:s meningslöshet.

Jaja, tredje inlägget idag. Det blir (minst) ett till, känns det som.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0