På väg ur koman

*Han är uppenbarligen västvärldens största nu levande pajas. Men om han säger det så tror jag på det. Och, ja. Jag är medveten om hur otroligt komplex och förgrenad den organiserade brottsligheten är i precis allting vi gör. Men han sa bara att den skulle bort från landet. Antingen är man en handlingens man, eller inte. Soporna försvann från Neapel. Nu börjar nästa utrensning. Silvio hittar något fiffigt och/eller brutalt sätt att bokstavligen skyffla undan (eller över) problemet någon annanstans.

*Tack, bra. Med detta konstaterat ska det också konstateras att nästan alla ledarskribenter är antingen folkpartister eller moderater. Hur som helst. Konsensus-skiten och det överlag okritiska förhållningssättet är bedrövlig.

*Årets givna(från mig till annan) julklapp. På julen ska vi alla vara glada och överens om vårt moderna kulturarv. Och A Hard Days Night är faktiskt i sin omedelbarhet bäst efter Revolver. Vad tycker SvD:s Beatles-bloggare Harry Amstel(medveten felskrivning)? Det har snart gått en hel dag sedan han skrev om den här gruppen som inte funnits sedan 1970.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0