Wankers, del 3

Nu börjar det då äntligen! Skönt, för när detta är slut kommer Mona och Fredrik HELT OCH HÅLLET kunna återgå till att diskutera decimalkomman igen. Absolut ingenting annat.

Jag ber delvis om ursäkt för den förstnämnda länken. Men efter att ha sett dårarna som hungerstrejkar, (14 minuter in i programmet) liksom hemma i sina egna sovrum utan att någon fram till igår uppmärksammat det, samt "aktivistfamiljen" (cirka 18 minuter in i programmet) som vägrar flyga och dricker ekologisk mjölk för att stoppa den globala uppvärmningen, så är valet ganska enkelt.
(Om vi i Sverige så eldar upp alla våra 9 miljoner invånare i ett stort kolkraftverk så skulle det väl visserligen uppmärksammas utomlands, men knappast göra någon stor skillnad för den globala uppvärmningen, min anm)

Dagens mest väntade och mest ointressanta nyhet är den här. Anledningen till detta förutom att några av de som svarar bor och trivs själva där? Troligtvis för att det är den enda stadsdelen som folk är helt säkra på vart den börjar och slutar någonstans. Troligtvis också den enda stadsdelen som folk faktiskt tänker på som en egen stadsdel. Troligtvis också för att det är vad man förväntas svara i en sån där undersökning i åsiktsfascismens Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0