Glädjande

Nöjesguiden har äntligen gjort ett 48 timmar-reportage igen. De enda resereportagen jag faktiskt orkar läsa frivilligt. Om ett reportage i denna ytterst oregelbundna artikelserie(?) är komplett bestäms bland annat av huruvida en mer eller mindre känd person dyker upp i ett helt oväntat sammanhang någon gång under artikeln. I Liverpoolreportaget är detta inslag att Ebba von Sydow av någon anledning sitter i den där taxibilen på slutet.

*På samma sida hittar jag också dagens bidrag till min egen följetång Smakfulla svenskar som svarar David Bowie när de får en fråga. Idag har turen kommit till Nina Persson.

*Det blev inte alls oväntat ingen succé för premiären av SVT:s Popcirkus. 195 000 tittare och 60-plussarna som största målgruppen. Det är alltså inte längre, som det länge har varit, föräldrarna till den tänkta målgruppen som tittar på SVT:s ungdomssatsningar, utan deras mor- och farföräldrar. Extra fascinerande är 60-plussarnas sug efter Markus Krunegård och tidigare nämnda Nina Persson med tanke på att den första halvtimmen av det alldeles för utdragna programmet gick mot pensiomagneten Rapport.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0