Hur hände det här?/Det är inte rättvist!

Hur lyckades två (eller de är ju tre sammanlagt...) av vår samtids största deppikoner boka in en varsin inomhusspelning i Stockholm den här veckan?

Det är sååå fel nu när det äntligen är riktigt Springsteen-väder!  Kan inte åtminstånde två av akterna byta datum med varandra i efterhand?

Nu blev man först tvungen att stå och frysa arslet av sig på Stadion, när man lika gärna hade kunnat vara på Cirkus och lyssna på My October Symphony, typ. (Inget ont om sjävla showen som var bra...)

Och årets varmaste kväll dittils(på söndag) tvingas man tillbringa inomhus och titta på en kille med keps, solglasögon och vinterjacka som står och trycker på knappar och en annan kille som står i mörk begravningskostyn och sjunger. Dessutom kommer vi att få se en specialgjord och jättedyr bildshow samt dansare med tärningar på huvudet.

Varför nu? Någonting roligt ska man väl ha i november också?!

En möjlig protestaktion skulle kunna var att ta med sig en sån där skylt som Springsteen-fansen brukar ta med sig och skriva typ Cadillac Ranch på den. Fast det tilltaget skulle nästan ha varit ännu skojigare på Morrissey igår kväll.

För er som ändå längtar till hösten finns här en lista med det bästa som Spotify hade att erbjuda med den ena deppakten(jag är ändå hyfsat nöjd).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0