Nu får det räcka!

Marcus Birro. Du är en onyanserad jäva hora!

Italien är de senaste 20 åren det landet i världen som har haft störst andel fotbollsrelaterade samhällsproblem(förutom problem med precis allting annat). Av många omänskliga händelser skulle jag kunna tänka mig att nämna de självutnämnda Lazio-supportrar som systematiskt dödade svarta spädbarn(passande övertramp: han har ju ältat en hel del om hur det känns att förlora ett barn). Antingen vet Marcus Birro om detta, men låtsas inte om det. Eller också vet han inte om det. Då är han bara dum i huvudet och oinsatt. Annars är han som sagt bara en hycklande hora.

Men även om man är dum i huvudet så har man som offentlig person ett ansvar att inte vilseleda allmänheten med en verklighetsfrämmande beskrivning av verkligheten.

Eller så kan han välja att helt enkelt bara vara medioker poet och inte försöka sig på någon nykter beskrivning av verkligheten.

Anledningen till att jag väljer ordet hora är för att i Birros älsklingsland Italien kallar man varandra detta oavsett om man är överrens eller inte.

Edit: Problemet med Birro är att när han ska försöka analysera fotbollsrelaterade frågor så befinner han sig någonstans i den sista höjningen på den här låten. Det gör att det blir väldigt besvärligt att ta på allvar, eller ens orka med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0