What would Håkan Loob do?

Håkan Loobs svar i Sportnytt är inte oväntat att allting måste utredas, jättelänge.
När man inte har någonting att komma med kan man alltid försöka fördröja en utveckling som ändå kommer att ske.
Leif Boork(han har huvet full med kork, Leif Boork). Gammal fin ramsa från den tiden när hockeyn inte var plast, och den dessutom var betydligt populärare än den är idag, tycker i TV4-sporten att hockeyn till varje pris måste behålla det nationella seriesystemet för att fortfarande vara populär, men att hockeykartan måste ritas om(sic!).

Elitserien är typ landet Sveriges stagnation i idrottsformat. Vi har helt och hållet lämnat över till marknadskrafterna, förlorat all identitet. Men vi tror fortfarande att det är föreningar som spelar. När det i själva verket är städerna med de mest korrumperade byggpamparna och störst lokalpatritotism som vinner. Och när den riktiga världen och de riktiga marknadskrafterna knackar på dörren så ropar utredarna efter lääääängre utredningar.

Niklas Wikegårds svar till Håkan Loob var för övrigt ungefär jag tror att Håkan Loob tänker att "oj vad mycket pengar vi har till den här utredningen, men nu har AIK som inte hade några pengar alls, kommit längre än vad vi har gjort".

Två tillägg.
*Ja, Håkan Loob är tacksam att göra sig lustig över. Men det har han gjort sig förtjänt av sedan han varit högst delaktig i Elitseriens utveckling till vad det är idag.
*Mitt påstående om störst lokalpatriotism och mest korrumperade byggherrar borde kanske tala för Malmö. Det gör det nu inte delvis på grund av att många skåningar inser just hur meningslös dagens hockey är, samt att de inte har någon hockeykultur så klart. Nu tror jag i och för sig att de här riktiga marknadskrafterna så småningom kommer att vara positivt även för Percys pågar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0