De mest överskattade svenskarna

Det känns som att det nu finns tillräckligt många anledningar för att sammanställa denna unika lista. Flera av personerna har varit högaktuella i offentligheten den senaste tiden. Gemensam nämnare i flera av fallen är att de har vunnit svenska folkets kärlek efter det att vi på något märkligt sätt har inbillats att de skulle vara stora utomlands. Tilläggas bör att det naturligtvis är yrkespersonerna som de framstår och bedöms i media som avses. Hur de är som privatpersoner har jag ingen aning om, men flera av dem är säkert trevliga.

1) Robyn
Något av definitionen av att finnas med på den här listan. Uppskriven i svensk media för att hon har varit med i amerikansk media och är egenföretagare. Tre skivor med ordinär radiopop och/ eller medioker klubbmusik(som hon inte ens producerar själv). Har inte sålt Lady Gaga-många skivor och ligger i bästa fall någonstans på en 20-bästalista när diverse utländska medier sammanfattar årets bästa skivor.
2) Thomas Bodström
Var väl en hyfsad justitieminister och en aktad advokat ända tills dess att han blev definitionen av en mediehora. Jag skulle vilja påstå att han genom sina ageranden de senaste åren är själva essensen av Socialdemokraternas ideologiska kris. Av någon obegriplig anledning anses han vara folkkär. I Storbritannien hade han inte varit någonting annat än en twat, i värsta fall kanske cunt of the year, typ.
3) Margot Wallström
Och vad fan har hon åstadkommit mer än att framstå som en ovanligt jordnära EU-kommisionär? Någon?
4) Carl Bildt
Går omkring med en stor hatt som det står jag medlade på Balkan på. Twittrar mitt i natten om någonting han inte ska uttala sig om. Framstår oftare än han själv antagligen tror som ett stort jävla fån.
"Medium sized dog with big dog attitude".
5) Alexander Skarsgård
"De svenska Hollywoodstjärnorna".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0