Brian Clough

Först såg jag The Damned United på en sådan där virtuell tjänst i gråzonen som man särskilt uppskattar dagar som man inte riktigt vet vad man ska göra med. Se den! Michael Sheen är grym som managern Brian Clough som lyckades med allting både senare och tidigare(bland annat att vinna Europacupen med "brögänget" Nottingham Forest), men alltså inte med denna mycket speciella Leeds-upplaga. Michael Sheen gjorde nyligen också en strålande insats som tv-mannen Frost i den fantastiska skildringen av dennes samtal med Nixon i spåren av Watergate-skandalen.

Nu ikväll såg jag också Darling på tv. Vilken fruktansvärt osmickrande skildring av människorna i Stockholm det faktiskt är. Det värsta är väl att det i flera fall inte är särskilt långt ifrån sanningen.

Däremellan såg jag också andra delen av intervjuprogrammet med de kvarvarande medlemmarna av Monty Python. Det allra roligaste var nästan inslaget från tv-debatten i Tim Rice-show apropå kritiken mot Life of Brian(drygt en halvtimme in i programmet)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0