Sagg, saggigare, saggigast

Alltså, svensk tevesport-media är så jävla dåliga.
Jag är så trött på schampoförsäljaren Jihde att jag funderar på att streama alla matcher fyran sänder från någon utländsk sajt där man slipper förstå vad "studion" säger.
Förutom Jihde behövs alltså en komiker som inte är rolig, en normalbegåvad blondin som gillar spansk fotboll i största allmänhet och en snäppet under normalbegåvad före detta spelare. Sedan antar jag att vi får supernarcististerna Ekwall och Lundh i lite olika mer eller mindre plågsamma sammanhang.

SVT kör också på normalbegåvad tjej som inte bidrar med någonting man själv inte redan vet, plus Mats Nyström och André Pops – 45 åringar som försöker låta som att de fortfrande  är tolv år gamla. Ola Andersson var lite banbrytande med sitt ritande för åtta år sedan. Nuförtiden ser han mest oklädsamt självgod ut. Inte ens Glenn Strömberg är särskilt bra längre.

Edit: För övrigt är alla som inte vågar erkänna att man hatar de så kallade vuvuzelorna hycklande PK-offer. Sydafrikanerna är ju ofta fantastiska sångare! Så varför envisas man med det här oljudet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0