Bröllopsyrsel

Ramlade in i TV4:s bröllops-sändning under zappandet mellan den sedvanligt tråkiga VM-matchen och den inte direkt upphetsande bröllops-sändningen från statstelevisionen,  precis när Mona Sahlin var där och pratade om sitt deltagande i festligheterna.
Mona: Jag har suttit länge i riksdagen och träffat kronprinsessan både där och vid några andra tillfällen. Daniel har jag träffat på AIK-matcher. Vi är båda hängivna AIK-supportrar.
Petra Nordlund: Vad bra.

Så någonting bra finns det både med Mona Sahlin och den nyblivne prinsen.
Nu är det enda smolket i den kungliga AIK-bägaren att Jonas Bergström, som enligt uppgift till och med har spelat för klubben, inte lyckas nästla sig in i kungahuset.

Roligast från det jag såg i SVT:s sändning på eftermiddagen.
1) Sådan här yra har det inte varit huvudstaden sedan 1939(den kvinnliga halvan av kommentatorsparet).
Om man nu ska referera till andra världskriget är det väl bättre att ta året när kriget slutade, för att inte spä på nazivibbarna ytterligare.
2) ..Daniel Westling från Ockelbo i Dalarna.
Den enda faktauppgiften som hon absolut inte fick göra fel på under den lilla, lilla ortens stora dag.
3) Bara tanken på worst case scenario under "Jas-uppvisningen"(minns Vattenfestivalen 92).
4) Det ständiga försäkrandet om att alla militära inslag faktiskt är en fredssymbol(och inte tvärtom då som man annars gärna vill tro...)
5) ..Daniel Westling som ju faktiskt föddes i Örebro(förlåt Arboga!?), så lite koppling till Bernadottarna som i år firar(något jubileum som jag inte snappade upp) finns det sedan tidigare.
Ehh?! Syftar väl på riksdagarna i staden. Men om man inte förtydligar detta så tänker man ju bara på vår nuvarande kungs kända, ehh, tal...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0