Ahhhh, jag blir galen!!!!




Man kan bli fullständigt galen av att följa den så kallade ekonomijournalistisken dessa dagar.
"Nu vänder det upp!", hej och hå, "Hushållen återfår tron", SAS är glada, Stockholm är snart inte bara The Capital of Scandinavia utan hela jordens mittpunkt igen!
Men det här hej och håandet som alla medier rapporterade om i veckan visade ju sig i själva verket bygga på det här. Men det har ju å andra sidan inget av de medium som herr och fru Svensson normalt följer rapporterat om.
Och på samma ekonomisajt ligger det här just nu längst upp.

Hur var det nu? Blir det bra, fantastiskt, medeldåligt eller en helt vanlig depression som 1929? Ingen vet egentligen. Men de flesta bedömare menar alltså(på fullt allvar, det är det sorgliga) att det här kungliga bröllopet i sommar kommer garantera goda tider eftersom att folk då blir glada och återfår framtidstron och därför köper ett nytt kök för att fira. Problemet som de flesta bedömare ser är dock att herr och fru Svensson kommer att belåna sig alldeles för mycket för att kunna delta i den där glädjeyran. Sedan är vi enligt de flesta bedömare tillbaka till sommaren 2008 igen. Och det är ju inte så jäkla bra. Nåväl, Olof Stenhammar verkar vara glad i alla fall, precis som 1997.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0