Aldrig där man tror att de är, det vill säga borta

Men vad mörkt och tråkigt det är. Kan det inte bli en acid jazzrevival eller nåt? Håkan Hellström vill ju exempelvis det.
90-talet har ringt och försökt få tag i Jason Kay, sångaren i Jamiroquai, de senaste tio åren men han har aldrig svarat. Därför har han inte märkt att hans landsmän har varit elaka mot honom. Han har bara fortsatt varit skitstor i Italien och Frankrike. Med hatt. Nu är han enligt Spotify aktuell med en ny singel som bland annat har blivit remixad av Alan Braxe(människor verksamma inom house-musiknäringen har aldrig egentligen haft någonting emot Jamiroquai).

Brand New Heavies(signaturmelodin till Nilecity, dårå.) har heller aldrig upphört. De har bara försvunnit. De drivs av...jag vete fan vad de drivs av. Men människor verksamma i, eller i utkanterna av den här genren verkar vara väldigt okänsliga för vad som så att säga gäller just nu. Nils Landgren med sin hästsvans och så vidare. Det är bara det att de ibland plötsligt kan bli helt rätt med det som de alltid håller på med.

Edit: Nu har jag lyssnat lite på Brand New Heavies och gör en halv pudel från önskemålet om en sån där revival. Men vad ska vi hitta på i stället då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0