Har jag förstått det här rätt?

*Adam Alsing ska lyfta TV3 från avgrundens tittarsiffror genom att göra comeback i hockey VM:s comeback i TV3? Det blir nog jättebra det där...
Eller ska man se det som att trean i någon slags metaironi tar upp konkurrensen med Filip & Fredriks nya program Nittileaks? Hahaha! 90-talet, det var ju då alla satt och kollade på hockey-VM i TV3! Folket rasade för att SVT inte fick sända annat än med EN KVARTS FÖRDRÖJNING!!(det här är alltså sant, om ni inte minns det, redaktionens anmärkning...)

*Saab håller på att lägga ner(igen!). Men menar på att allt är som vanligt? "Det är vanligt med stopp i produktionen". Ja, visst. Det är alltså meningen att vi ska fortsätta tillverkar bilar(paus) i Sverige(paus). Som ingen köper. Ja, visst. Det är alltså meningen att hela företaget är beroende av skojare och fullblodsnarcisist från Nederländerna. Och en rysk gangster. Det här kan vara ett utmärkt tillfälle att börja fundera på STRUKTUROMVANDLING, STRUKTUROMVANDLING, STRUKTUROMVANDLING. Herregud.

*Moderaterna har inga nya idéer, alls. Det är dock tur för dem att Socialdemokraterna, trots att man sitter i opposition och byter ut diverse människor i ledningen inte heller har några nya idéer. Man har ju knappt ens några gamla idéer. Frågan är vem man försöker lura? Snart slutar till och med Mona Sahlins berömda hästar att rösta på partiet.

*De största stjärnorna i musikvärlden just nu är alltså Lady Gaga och Adele? Adele och Lady Gaga? Utländska agendasättande medier försöker nu förtvivlat hitta någon krok här. Men eftersom att alltihopa är så ointressant så misslyckas de. En fattgmans-Madonna och en "modern" soulsångare?!  Hur jag än försöker tycka någonting om dessa båda människor så misslyckas jag. Det fanns en gång en tid när världsstjärnorna  var helt fantastiska och liksom självlysande. Sedan fanns det också världsstjärnor som var så sjukt bedrövliga att man störde sig på dem så fort man såg dem på bild, eller hörde dem i etern. Var är ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0