Royal

Det roligaste som kan hända i dag:

*Prins Harry blir fullast på festen och börjar gorma och skrika förolämpningar till alla internationella bröllopsgäster. Han, William och Charles valde ju trots allt fotbolls vm i Sydafrika framför det kungliga brölloppet i Stockholm förra året...

*John Lydon har hyrt en pråm som åker längs Themsen och spelar hög musik....
Nationella säkerhetsstyrkan ingriper.

*Kate rymmer från festen och upphittas av The Sun i Goa tillsammans med typ Russel Brand eller någon b-skådis från Eastenders.

Personliga minnen av den svenska kungafamlijen, topp tre utan inbördes rangordnan:

*Skolutflykt till något jäkla museum uppskattningsvis 1994. Obligatorisk lunch på någon av de då betydligt ovanligare McDonalds-restaurangerna i Stockholm. Det måste vara vår för vi håller på och säljer majblommor. Delar av klassen börjar således sälja majblommor inne på restaurangen. Till deras stora förvåning upptäcker de att detta gör också – prinsessan Madeleine. Man kan undra varför...

*Konsert med Red Hot Chili Peppers i Globen 1995, som jag och min kompis var för unga för att gå själva på. Således följer min far med på konserten med bandet som då var BETYDLIGT hippare och mer cutting edge än vad de blev i slutet på 90-talet. Globen är fylld med de 13 000 personer som förmodligen tycker att de är coolast i stan(viktigt 1995). Moby är av någon anledning förband och sätter stort värde i att ha så lite publikkontakt som möjligt. Red Hot Chili Peppers kommer in på scenen obligatoriskt försenade,  bassisten Flea spelar helt naken, säkerhetsvakterna får jobba stenhårt för att hålla ordning längst framme vid scenen, folk dansar i trapporna på sittplats. Men det absolut konstigaste synen måste ändå vara kronprinsessan Victoria(då på gymnasiet) som dansar omkring omringad av diverse Säpos i hörsnäckor.

*Det handlar om en, som vi säger i norrort, person med "ovårdat yttre" som hade för vana att crascha alla möjliga fester. Nevermind om det är de sedermera yrkeskrimminellas spontana gatu(så kallade)fester i betongen eller internatskolans ganska annorlunda diton. Nu var det i alla fall 1999(tror jag) och den här människan(som faktikt var och är rätt skärpt) hade lyckats lokalisera och ta sig till trädgården utanför någon byggnad i utkanten av Sigtuna stad, där det pågick en i hans tycke ovanligt påkostad fest. Så han hugger tag i första bästa person i trädgården och frågar ordagrant ursäkta, hur "kommer man in" här?. Den unge mannen synar den nyanlände besökaren skeptiskt från topp till tå och svarar därefter kort och gott genom dörren!
När den nyanlände och objudne gästen knallar upp för trappan vänder han sig om och upptäcker då att han precis har träffat prins Carl Philip för första gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0