Prisutdelning

Här följer en prisutdelning med olika kategorier. De deltagande är olika orter där jag har arbetat de senaste fyra åren.

Längst infartsleder: Halmstad eller Strängnäs. Jag trodde att Strangeness var ett unikum även på den här fronten. Tills jag kom till Halmstad.
Sämst kommunslogan: Flen
Konstigaste ort: Strängnäs, följt av Åkers Styckebruk
Flest utskänkningstillstånd: Halmstad
Tråkigast människor: Halmstad
Roligast mänkniskor: Det här ligger öppet. Hälleforsnäs?
Finaste parken: Ronneby
Vackraste staden: Karlskrona
Mest som i en amerikansk film för 15 år sedan: Mellbystrand
Stillsammaste ort: Laholm
Mest konforma ort: Halmstad. Mellbystrand och Mariefred kan andas ut! Ni klarar er bara för att det är så sjukt underkänt att vara så fruktansvärt konformt(som Halmstad är) med så (relativt) många människor från(då oundvikligen) olika samhällsklasser.
Sämst självuppfattning i negativ bemärkelse: Halmstad. Nej, ni är inte "Sveriges sommarstad nummer ett". Ni är Växjö som någon har transporterat till kusten samt givit utskänkningstillstånd till allt som har bord och stolar. Det finns INGENTING att se här! Jävlar vad Strängnäs kom undan med blotta förskräckelsen i den här priskategorin. Nej, ni är inte Nacka och ni är inte Uppsala...
Invånare mest präglade av militärporr : Strängnäs! Ha! I konkurrens med Karlskrona OCH 91:ans hemstad Halmstad!? Det innebär bara en sak, nämligen att ni MÅSTE skärpa er!
Sämst självuppfattning i omvänd bemärkelse: Ronneby
Mest storhetsvansinne: Det här har alltid varit Karlskrona. As for 2011 speaking. Spansk trappa?! Tja, varför inte?!
Gnälligaste ort: Ronneby. Kom igen nu liksom! Jag har ju för fan jobbat i Flen en kortare period! Alla utomstående som har varit i Ronneby på sommaren beskriver det inte på något annat sätt än "fint" eller "ganska fint". Det är inte ett dugg sämre sommarort än till exempel "Varberg", där det ju råder konstant dunderträngsel juni till och med augusti.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0