Vi mot resten (numera en följetång)

Hmm, det verkar bli lite röja,röja galleriiiiiiiiiiiiian (lämpligt nog melodi: "glory, glory hallelujah") i Jönköping på fredag. Då är frågan om man ska lämna det åt gymnasisterna, eller om man ska orka jaga rätt på en biljett och ta sig dit. Kvartsfinal nummer fyra på Hovet har jag redan säkrat biljett till.

Det är ni, antikulturella idioter från Karlstad och Jönköping som har hittat på allt det här meningslösa lull-lullet kring det som en gång bara var ishockey. Vi försöker bara (åter)anpassa oss(eller inte!).
Det är bland annat därför det här It´s us against the world, fuck you!-maneret är så utbrett just nu hos oss svartgula. Vi ville aldrig ha nationalsången inför matcherna i samtliga femtioelva omgångar. Och vi tog aldrig något jävla djurnamn på 90-talet. Det är detta som gör att vi aldrig kommer att göra någonting annat än att skratta åt(er) i detta jävla vansinne(som vi nu leker i).

Och apropå antikulturella idioter från Jönköping. Det är just en sådan som med unik precision i typ 15 år har tillåtits avveckla svensk klubblagsfotboll. Ja, Lars - Åke, jag menar dig!

Veckans Masters at Work-remix. (det här ska också vara Håkan Loobs favorit har jag hört – eller inte!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0