Ett par korta

*Håkan Juholt får gärna förklara varför Sverige inte bör slutföra uppdraget i Libyen. Vad är grejen med att göra precis allting halvdant? Är det detta som sossarnas nya USP? "Vi är med – men bara lite"(för vi tycker att vi är lite för mer än resten av världen). Bör stå på valaffischerna 2014. Sedan att det här med Libyen ju visade sig vara betydligt knepigare än vad som först verkade vara fallet, det är faktiskt en annan diskussion. Lämna i ett förmodat kaos och låta andra göra jobbet. Snyggt! Verkligen...
Edit: Och efter att Urban Ahlin har uttalat sig i Aktuellt så förstår jag ännu mindre av vad de håller på med. "Vår linje har hela tiden varit tydlig". Ja, det är ju tydligt eftersom att den är så tydlig att du knappt själv verkar förstå den.

*Nu när till och med Kristdemokraterna ska ha ett tält på Pride-festivalen kan man väl lika gärna passa på att avveckla hela festivalen? Ingen person i det "officiella" Sverige har väl "på pappret" någonting emot HBT-personer. Måste alla offentliga personer som inte är homofober gå i tåget för att verkligen visa att man inte är homofober? Det är inte så lite skevt alltihop. Det är en grej för SPONSORERNA och alla svenskar i det offentliga som har detta märkliga behov av att helgardera sig så att man aldrig ska kunna komma att ifrågasättas, 24 timmar om dygnet, året om. För dem och för alla som gillar(musiken i) schlagerfestivalen, oavsett sexuell läggning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0