Jag är egentligen pigg, men blir bildligt talat så trött...

Det kanske är bäst att tillägga att det inte spelar någon som helst roll vem som leder Sossarna i det skick partiet är i dag. Hur kan man ha suttit i opposition sedan 2006 och knappt kommit på en enda idé som ens låter lite intressant?
Jag läser också i DN att den enda svenska partiledare som verkligen skulle behöva bytas ut, för partiets och Sveriges bästa, sitter säkert. De är alldeles för artiga och har alldeles för mycket så kallat folkvett de där folkpartisterna. Det är ändå det partiet där det antagligen sitter flest intelligenta människor per capita, och som skulle kunna komma med en del progressiva och intressanta idéer som inte nödvändigtvis måste vara antingen en höger eller vänstersväng.

På det stora hela är människor i dag alldeles för(och ganska obegripligt) naiva. Till er som trodde att Barack Obama själv skulle kunna förändra världen, och till er som tror att Facebook bara vill er väl – tyvärr alltså. Världen är inte svart och inte vit, i den meningen kommer den alltid att vara grå. Tyvärr alltså...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0