Kära sommarstugeägare, invånare i Norrort

Andreas Alm håller på att i det tysta(med AIK-mått mätt...) leda AIK:s fotbollslag till en mindre bragdsäsong, givet förutsättningarna och tipsen inför säsongen. Synd bara att det inte verkar gå att spela fotboll på lördagseftermiddagarna i Stockholmstrakten. Hallå! 9000 på en match som gäller en Europaplats! Inklusive tusentalet tillresta Gais:are. Ett bortfall på minst 3000 sommarstugebesökare(?) jämfört med om matchen hade spelats annan veckodag är PINSAMT!
Med detta sagt. AIK bör inte lämna Norrort i onödan. Det är ett fruktansvärt mut, skryt och fuskbygge den nya nationalarenan. Verkligen gräsligt hela soppan. Men man bör ändå inte lämna Norrort om man absolut inte måste. Den nya Stockholmsarenan ligger ju i Globenområdet, vilket är bland det tråkigaste man kan tänka sig. Stockholmsarenan har konstgräs och Hammarby. Det där går bort. Hela Söderort går bort. Allt söder om stan är sämre än motsvarande norr om stan. Så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Det finns statistik och forskningsrapporter som visar att det är så. Att försöka få bygga en egen arena på Östermalms IP, det kan Dif hålla på med. Det är typiskt Dif, skönt verklighetsfrånvänt. Det är ju vikigt alla deras(5000) fans från Åkersberga, Huddinge och Haninge även fortsättningsvis får åka till Östermalm och inbilla sig att Dif är ett lag därifrån.

Nej, det slutar väl med att Dif får ersätta förtvinande Hammarby som huvudattraktion på den nya Stockholmsarenan vid Globen(hihi). Sedan får de flytta till Swedbank Arena(skönt gemytligt med en tiondel av stolarna fyllda, haha)  när AIK har byggt eget idrottssamhälle i Sundbyberg.

Dif – flyttlaget

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0