"Skuldstormen, svartmålar vi för mycket?"

Jag lyssnar på Studio etts specialsändning om Skuldkrisen. Kort sagt. För er som inte har några fasta obelånade tillgångar kommer det att gå åt helvete(pengar räknas inte, eftersom att förtroendet för dessa alltmer urholkas). Världen kommer att bli som i en av mina favoritfilmer Blade Runner. Två parenteser här:
1) Vad mycket roligare det hade varit nu om det hade funnits flygande bilar i stället för mobiltelefoner! Nåväl, det är ju några år kvar till 2019 när filmen utspelar sig. Men det kommer alltså (tyvärr) en uppföljare till Blade Runner snart. Alltså en till film, förutom att världen kommer att bli precis som i den första filmen, minus de flygande bilarna.
2) Man bör ta ansvar och stödja Grekland. Greklands svar på en korsning mellan Ennio Morricone och Brian Eno är Vangelis som har gjort soundtracket till denna just nu högaktuella framtidsdystopi.

The world began in Eden, and ended in Los Angeles

Eller kanske blir det som Mexiko som det beskrivs i Roberto Bolaños framtida klassiker 2666(som jag nu håller på och läser). Mexiko är redan där, vi är på väg dit.

DRÖMJOBB(fortfarande i P1): "Utvidgninskommissionär" i EU. Vad skoj att hålla på och förhandla med(och bli blåst av) gamla skurkstater i deras jakt på konstgjort välstånd!

ORDER(med anledning av P1): Ta aldrig bort sjövärdersrapporten! Det är poesi. Norra Kvarken. Nordvästlig vind, framåt eftermiddagen ökande. Mest god sikt. "Vattenståndsuppgifter" Omg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0