Sänk bluffen!

Återigen, Paul Weller, åh herregud. Banbrytande? Är det bandbrytande att han nu försöker sjunga som Damon Albarn? Weller är gubbighet i ordets allra sämsta bemärkelse. Herregud vilken töntig journalistgenre detta är. Paul Weller är en man som försöker utan att kunna. Någon borde tala om detta för honom.

Bruce Springsteen är också på gång med nytt "intressant" och "samhällsmedvetet" material. Jag bara önskar att någon av töntarna någon enda gång kunde ställa frågan om han någon gång funderade på att sluta 1980. Inte för att jag tycker illa om Bruce Springsteen, han gjorde fram till och med 1980 en del av den bästa musiken jag har hört, utan för att det han har gjort sedan 1980 är ganska dåligt – om sanningen ska fram. Det räcker inte med att ha vuxit upp i arbetarklassen och vara ganska trevlig överlag. Det borde i alla fall inte räcka. Det är just nu vad som gäller för både Bruce och Paul.

Det största problemet är ändå att den här skiten(för det är vad det handlar om) som de sysslar med nu, successivt eliminerar magin som de (Bruce mer än Paul naturligtvis) åstadkom när de var unga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0