Ja, herregud...

En bra nystart för SAP hade kunnat vara att sluta med de mest uppenbara lögnerna. Hur dumma tror dom att folk är? Juholts "eget beslut att avgå"? Allvarligt? Efter diverse utpressning och kohandel möjligen. Jag är också trött på folk som tycker att "allt är medias fel" den här gången. Det är väl för tusan bara att vara påläst och svara rakt på så många frågor som möjligt! Dessutom: Om man inte ens kan hålla sig till en och samma samt tillförlitlig linje i utrikespolitik med svenska soldater inblandade så är man helt enkelt inte ett statsministeralternativ, som man ju bör vara som S-ledare.

Carin Jämtin är alltså inte tillförordnad partiledare. Hon "hjälper till i en exceptionell situation". Hur länge? Det vet ingen, inte ens hon själv.

Sanningen är ju att S inte har kommit med ett enda intressant förslag sedan INNAN man förlorade regeringsinnehavet 2006. Det var ANLEDNINGEN till att de förlorade valet. De som faktiskt VÄLJER ett parti att rösta på(och inte röstar helt enligt tradition i familjen) genomskådade just detta redan då. Sedan har det fortsatt successivt i relation till hur snabba folk är.

Edit: Och Aftonbladets läsare vill se någon ur "superduon" Bodström/Wallström som partiledare. Jag har tidigare utsett båda dessa till två av Sveriges mest överskattade offentliga personer alla kategorier. Så jag säger det redan nu så att folk inte blir förvånade. Det kommer inte att bli någon av de båda. Och anledningen är att båda två själva vet med sig att de inte håller för uppdraget. Dessutom har de inget intresse av att få någon gloria på sned i det kamikazeuppdrag som det här har utvecklats till. Kan någon vara snäll att svara på vad tusan Margot Wallström faktiskt har gjort som politiker?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0